Bod og anneks

Trenger du mer plass til gjester eller utstyr? Vi leverer boder og annekser produsert etter dine ønsker. 

Lokalt håndverk

Fornøyde kunder

Gode priser

Tilpasningsdyktig

 

 

Din drøm, vår ekspertise – Skreddersydde boder og anneks levert rett til din dørstokk

 


Våre Tjenester

Vi spesialiserer oss i produksjonen av høykvalitets boder og anneks, skapt for å tilføre verdi og funksjonalitet til din eiendom. Vår prosess sikrer en sømløs opplevelse fra ide til ferdigstillelse, hvor hver detalj er gjennomtenkt for å møte dine behov.

Hvorfor velge oss?

  • Tørrhall Produksjon: Alle våre strukturer er nøye sammensatt i våre state-of-the-art tørrhaller, garanterer maksimal kvalitet og holdbarhet mot det norske været.
  • Transport og Kraning: Glem logistikkmysteriene – vi leverer og installerer din nye bod eller anneks direkte på ønsket sted, med presisjon.
  • Skreddersydd for Deg: Dine ønsker står i sentrum. Velg design, materialer, og layout som speiler din stil og behov.
  • Lokal Ekspertise: Vi setter opp boder og anneks i hele Hallingdal-regionen

Vår Prosess

  1. Konsultasjon: Alt starter med dine ideer. La oss vite hva du drømmer om, så hjelper vi med å forme det til virkelighet.
  2. Design og Planlegging: Tilpasset ditt landskap og behov, våre designere jobber med deg for å skape det perfekte tillegget til din eiendom.
  3. Produksjon: Med toppmoderne teknologi og tradisjonelt håndverk, konstruerer vårt team din bod eller anneks i våre tørrhaller.
  4. Levering og Installasjon: Vår egen transport og kranbil sørger for at din struktur ankommer og installeres problemfritt, klar til bruk.

Vi leverer i tillegg alt annet av snekkertjenester som du kan lese mer om her

Vi kan montere på følgende steder: Nesfjellet, Golsfjellet, Ål, Geilo, Hemsedal , Høgevarde og Turufjell

 

HEI!

Ønsker du å få et uforpliktende tilbud? Send oss noen tanker om hvilken type bod eller anneks du ønsker. Størrelse, antall vindu, dører, om du vil ha tretak eller torvtak osv.

Vi ser fram til å høre fra deg!