Renhold og hyttevask

Ønsker du å komme frem til en rengjort hytte, eller ønsker du å gjøre andre ting enn å vaske når du er på hytta? Hvis du leier ut  hytten kan vi også sjekke hytten etter utsjekk og utføre nødvendig renhold om dette skulle være nødvendig.

Byggvask

Nybygg og oppussing fører til mye støv som må fjernes på en skånsom måte. Vi utfører  byggrengjøring av nybygg for private og utbyggere. Da vil vi rengjøre tak, vegger, alle gulvflater, kjøkkeninnredning og utføre vindusvask. Dette betyr at den nybakte hytteeieren kan flytte rett inn med flyttelasset sitt.

Firmahytte

Vi tar oss av vedlikehold og renhold av din firmahytte. Gjestene vil komme frem til ferdigoppredde senger og nyvasket hytte. Etter avreise vil vi rengjøre hytta og sørge for at den er klar til nye gjester.

Flyttevask 

Har du solgt hytta og ønsker å sette bort flyttevasken til oss? Vi utfører full nedvask av hytta inkludert vindusvask, tørrmopping av tak og vegger, innvendig og utvendig vask av skap osv. 

 

Vindusvask 

De fleste hytter og hus trenger vindusvask i løpet av året. Vi vasker vinduene både utvendig og innvendig. 

Offentlig godkjent renholdsbedrift

Vi er offentlig godkjent som renholdsbedrift og følger gjeldene krav fra arbeidstilsynet. Alle virksomheter som tilbyr renholdstjenester skal være godkjent av Arbeidstilsynet. Du kan sjekke godkjente virksomheter i renholdsregisteret hos arbeidstilsynet.

 

Områder

Vi utfører renhold i Nesbyen, Nesfjellet, Lyserstølen, Myking, Fekjan, Tunhovd, Geilo, Hemsedal, Ål, Golsfjellet, Turufjell, Høgevarde, Flå, Norefjell mm.