Personvernerklæring for Nesbyen Hytteservice (Hyttehjelp AS)

1. Innledning

Nesbyen Hytteservice, driftet av Hyttehjelp AS, (“vi”, “oss”) er forpliktet til å beskytte personvernet til våre kunder og brukere av vår nettside. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker, og beskytter dine personopplysninger når du besøker nettsiden vår og bruker våre tjenester.

2. Dataansvarlig

Hyttehjelp AS er dataansvarlig for behandlingen av personopplysningene som utføres i forbindelse med drift av Nesbyen Hytteservice. Kontaktopplysninger er tilgjengelige på vår nettside.

3. Personopplysninger som samles inn

Vi samler inn informasjon som kan identifisere deg som person (“personopplysninger”), inkludert, men ikke begrenset til:

  • IP-adresse
  • Enhetsinformasjon
  • Nettleserhistorikk og bruksmønster på vår nettside

4. Bruk av informasjonskapsler og sporingsteknologier

Google Analytics

Vår nettside bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettsiden. Informasjon samlet inn via Google Analytics behandles anonymt og samlet, og brukes til å forbedre brukeropplevelsen på vår nettside.

Facebook-piksler

Vi bruker Facebook-piksler for å måle effekten av våre annonsekampanjer og for å tilpasse annonser basert på din nettaktivitet. Data som samles inn via Facebook-piksler er anonymisert og samlet.

5. Hvordan vi bruker dine personopplysninger

Personopplysninger samlet inn gjennom vår nettside brukes til følgende formål:

  • Forbedring av nettsiden og brukeropplevelsen
  • Målretting og optimalisering av markedsføringskampanjer
  • Oppfyllelse av juridiske forpliktelser og forespørsler

6. Deling av personopplysninger

Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter, unntatt som nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse, eller for å levere en forespurt tjeneste.

7. Dine rettigheter

Du har rett til å be om tilgang til, retting eller sletting av dine personopplysninger. Du kan også motsette deg behandling av dine data og begrense slik behandling.

For å utøve disse rettighetene, vennligst kontakt oss via kontaktopplysningene oppgitt på vår nettside.

8. Endringer i personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Den nyeste versjonen vil alltid være tilgjengelig på vår nettside.

9. Kontakt oss

For spørsmål eller bekymringer angående vår behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss via kontaktdetaljene oppgitt på vår nettside.