Utleie av stillas og verktøy

Utleie av Verktøy: Trenger du spesialiserte verktøy for å fullføre ditt prosjekt? Hos oss kan du enkelt leie et bredt utvalg av kvalitetsverktøy for ulike behov. Enten du trenger elektriske verktøy, håndverktøy, hageverktøy eller annet, har vi det du trenger for å gjøre jobben effektivt og profesjonelt.

 

Utleie av Stillas: Når det kommer til arbeid i høyden, er sikkerhet av største betydning. Hos Nesbyen Hytteservice kan du leie stillaser av høy kvalitet som gir deg trygg og stabil tilgang til høyden du trenger. Våre stillaser er enkle å montere og justere, og de er utformet for å oppfylle de høyeste sikkerhetsstandardene. Uansett om du skal male, renovere eller utføre andre arbeider, gir våre stillaser deg den nødvendige støtten for å fullføre oppgaven på en trygg og effektiv måte.

 

stillas-hallingdal

Stillas

 Vi tilbyr stillasutleie for dine prosjekter som krever sikker tilgang til høyden. Våre solide og pålitelige stillaser er tilgjengelige for kortvarige eller langvarige utleiebehov. Enten du skal male, beise eller utføre andre arbeider, gir våre stillaser deg trygg og stabil plattform for å gjennomføre oppgavene effektivt og sikkert.

Verktøy

Batteriverktøy

-Milwaukee slagdrill

-Milwaukee 18 v drill

-Milwaukee 12 volt drill

-Milwaukee dykkerpistol

 

– Bosch vinkelsliper 18 v

– Bosch bajonettsag 18v

– Bosch stikksag

– Bosch sirkelsag

 

Gipsplateheis

Gjør det enkelt å montere gipsplater. Med vinkel 

  • Maks belastning 68 kg
  • Lastehøyde 120 cm
  • Maks høyde 330 cm

Hageutstyr

 Vi har utstyr til bruk i skog og skog og hage

Motorsag

Husqvarna 550 XP

Motorsag på 50 cc med utmerket ytelse og kuttekapasitet. Den er kraftfull, slitesterk og enkel å manøvrere. Motorsagen er egnet for felling, kvisting og kapping av små og mellomstore trær, samt for utfordrende trepleie.

Ryddesag

Husqvarna 545 FR

Bensindrevet ryddesag med gressblad, tråd eller sagblad. Kan benyttes til feks rydding kratt og slått av torvtak. 

Løvblåser

Husqvarna 350BT er en kommersiell ryggbåren blåser i den populære 50 cc klassen, med en ny og kraftig X-Torq ® motor. Selen er ergonomisk utformet for høy kapasitet og god brukervennlighet.

Diverse

Spader

Trillebårer

River og raker