vedsalg

 

 

Lokalprodusert bjørkeved fra Nesbyen 

 

 

Vi er stolte av å tilby deg høykvalitets bjørkeved, produsert lokalt her i Nesbyen. Vårt vedsortiment er nøye utvalgt for å sikre at du får en pålitelig og effektiv  fyring gjennom en kald vinter. Bjørkeveden er velmodnet, tørr og klar til å gi deg en varm og koselig opplevelse i hytta eller hjemmet ditt.

Vår bjørkeved kommer fra bærekraftig skogbruk i nærområdet, noe som betyr at du får et produkt med minimalt karbonavtrykk. Ved å velge vår kortreiste bjørkeved støtter du det lokale samfunnet, samtidig som du er sikret ved av høy kvalitet.

Levering i 60 L Sekker og 1000 L Storsekk

Vi tilbyr praktiske leveringsalternativer for å imøtekomme dine behov. Velg mellom 60 liters sekker, ideelle for mindre behov eller mindre plass, eller 1000 liters storsekk

Transport

For å gjøre det enda enklere for deg, tilbyr vi også transporttjenester mot et tillegg. Vårt erfarne team kan levere veden direkte til ditt ønskede sted i hele Nesbyen. Spar tid og krefter ved å la oss ta oss av transporten, slik at du kan nyte enkel tilgang til din bjørkeved uten bekymringer.

Henting på vårt sentrale lager

Du har også muligheten til å hente bjørkeveden direkte fra vårt sentrale lager i Nesbyen. Vårt vennlige personale vil hjelpe deg med å laste veden i bilen din, og du kan være sikker på å få frisk og kvalitetskontrollert bjørkeved rett fra kilden.

 

Kontakt oss i dag: Ta kontakt med oss i dag for å bestille din lokalproduserte bjørkeved fra Nesbyen Hytteservice. Enten du trenger levering eller vil hente ved selv, vil vi sørge for at du får den beste opplevelsen. Vi ser fram til å betjene deg og gi deg varme og koselige stunder med vår kvalitetsved.

 

60 l sekk Bjørk 

1000 l storsekk bjørk

60 l sekk blandingsved: 

1000 l sekk blandingsved: 

 

Transport:  Pris etter avtale

 

 

HEI!

 Vi ønsker gjerne å høre fra deg dersom du har spørsmål om våre tjenester, priser eller andre ting. Skriv inn din beskjed under eller ring direkte til oss