Trenger du tørr og og god bjørkeved til vinteren? Nesbyen Hytteservice leverer lokalprodusert bjørkeved klar til bruk. Vi tilbyr også transport til hele Hallingdal.

Vi kan levere til Høgevarde, Turufjell, Hemsedal, Geilo , Nesfjellet, Flå og Ål mot et tillegg for transport.

Bærekraftig og kortreist ved

Mange som selger ved i dag kjøper inn veden fra utenlandske produsenter. Når veden blir transportert over store avstander vil det føre med seg store utslipp av CO2. Bestiller du ved fra oss kan vi forsikre deg om at den er hugget i vårt nærområde i Nesbyen, og blir tørket i gode solrike omgivelser på fjellet.

Veden som selges til våre kunder tilfredstiller Norsk Standard sine krav til bjørkeved, og vil ha en fuktighet mindre enn 20%.

Ved til bålpanna?

Stadig flere investerer i bålpanne til bruk hjemme og på hytta. Dette innbyr til kos og hygge på kalde vinterdager. Som forhandler av Espegard sine produkter kan vi tilby et stort utvalg av bålpanner med tilbehør. Vi fører også fra Brødrene Øyo som har kvalitetsprodukter innen kniver, økser og fritidsprodukter.

Hvor mye koster bjørkeveden?

bjørkeved-nesbyen-nesfjellet

Oppdaterte priser på bjørkeved finner du på vår hjemmeside.

Hvordan kan vi bestille bjørkeved?

Ved å gå inn på nesbyenhytteservice.no kan du enkelt bestille bjørkeved levert direkte på hytta.

Hvor leverer dere bjørkeved?

Vi kan leverer i hele Hallingdal, inkludert Nesbyen, Nesfjellet, Myking, Geilo, Hemsedal, Ål, Torpo, Tunhovd, Turufjell, Uvdal, Haglebu og Høgevarde.

Hvor mye fuktigheten er det i veden?

Vår bjørkeved lagres solvendt på fjellet. Fuktigheten vil variere med årstiden, men vil tilfredstille Norsk Standard sine krav og ha under 20% fuktighet.