Vi tar oss av  TORVTAKet ditt

Et velstelt torvtak er vakkert, og hever førsteintrykket av din bolig. Ved å utføre årlig vedlikehold, forlenger du takets levetid, samtidig som torva får best mulig vekstvilkår. Et torvtak varer ikke evig – vi tilbyr derfor komplett pakke med fornying av ditt torvtak. Vi har fornøyde kunder i hele Hallingdal!

En mann som slår torvtak

 

På tide å skifte ut torvtaket?

Har torvtaket ditt begynt å vise tegn til slitasje etter år med trofast tjeneste? Hos Nesbyen Hytteservice spesialiserer vi oss på fornyelse og oppgradering av torvtak for hjem og hytter.

Etter 15-20 år kan det være nødvendig å gi taket et nytt liv. Vårt erfarne team tilbyr en helhetlig pakke fra fjerning av gammel torv og legging av ny membran, til utskifting av undertak, vindskier, og torvstokker om nødvendig. Membranen legges av sertifisert taktekker og du får garanti for et tett tak i mange år.

Vi gir deg også muligheten til å utforske sedumtak som et moderne og alternativ til torvtak. Med vår kompetanse og lidenskap for grønne tak,hjelper vi deg med hele prosessen fra utskiftning av gammelt tak, til et ferdig lagt tak.

 

Vi skifter ut torvtak på følgende steder:

Geilo, Golsfjellet, Hemsedal , Nesfjellet , Norefjell, Ål, Torpo, Høgevarde og Turufjell, Oslo og andre steder på forespørsel

slått av torvtak hallingdal hemsedal

Vedlikeholdsavtale for torvtak

Vår vedlikeholdsavtale for torvtak har raskt blitt en favoritt blant hytteeiere over hele Hallingdal, takket være vårt omfattende tilbud og pålitelige service. I dag betjener vi faste kunder på alle de de størtste destinasjonene i regionen, og vår erfaring sikrer at hvert hyttetak får det anbefalte vedlikeholdet hvert år.

Vinteren kan være hard mot et torvtak, og uten riktig vedlikehold kan skader og slitasje akselerere. Derfor er det essensielt å ikke utsette vedlikeholdet. Dersom torvtaket ikke ble vedlikeholdt forrige år, er tidlig vår det perfekte tidspunktet for en grundig klipping og raking. Dette prosessen fjerner gammelt materiale og fremmer veksten av ny, frisk torv. For å sikre sikker tilkomst til taket, er takstige og stigesikring avgjørende, og dette er noe vi alltid anbefaler.

Vår vedlikeholdsavtale består av vår og høstvedlikehold:

  • Vår: Gjødsling av torvtak for å fremme vekst og vitalitet, samt en grundig taksjekk etter vinterens herjinger for å identifisere eventuelle skader eller behov for reparasjoner.

  • Høst: Klipping av gress for å forberede torvtaket for vinteren, effektiv bortkjøring av avfall for å holde området rent, og grundig rensing av takrenner for å forhindre blokkeringer og vannskader.

Prisene for vår vedlikeholdsavtale er skreddersydd for å matche din hyttes spesifikke behov, basert på takstørrelse og andre faktorer. Kontakt oss i dag for et tilbud.

 

legging av torv med kranbil

 

Rehabilitering av torvtak

Har torvtaket ditt dårlig vekst eller er fullt av mose og ugress? Vi bistår med etterfylling av jord,ettersåing og luking av torvtak. 

På fjellet utsettes torvtaket for mye vind og vær spesielt på høsten. Vi anbefaler derfor å ta en sjekk på taket så snart snøen har smeltet. Du vil da fort se om det trengs etterfylling av jord osv.

Torvtakmembran som har vært eksponert for sol og vær kan fort bli porøs og  i verste fall føre til vannlekkasje. Du bør derfor vurdere å skifte ut deler eller hele torvtakmembranen før du legger på ny torv. Vi har montører som leverer Protan duk med godkjent sveisesertifikat.

Tilleggstjenester:

– Automatisk vanningssystem 

– Påfylling av jord og frø til torvtak

– Legging av torvtak

– Takstige og stigesikring

 

 

 

sedummatte

 

Sedumtak

Oppgrader taket eller uteområdet ditt med kvalitetsrike sedum. Vi bruker sedummatter, dyrket under ideelle forhold på Østlandet,  en robust og miljøvennlig løsning for grønne tak. De krever minimalt med vedlikehold og er perfekte for å forbedre luftkvaliteten, redusere avrenning, og forlenge levetiden til takmembranen din. Med enkel installasjon og lite vedlikeholdsbehov, er sedumtak det smarte valget for alle som ønsker å investere i et bærekraftig og estetisk tiltalende grønt tak.

 

HEI!

 Vi ønsker gjerne å høre fra deg dersom du har spørsmål om våre tjenester, priser eller andre ting. Skriv inn din beskjed under eller ring direkte til oss