Tilhenger utleie

Tilhengerutleie i Hallingdal – Nesbyen , Flå, Gol

Trenger du en praktisk løsning for transport av utstyr eller materialer? Hos oss tilbyr vi pålitelig og rimelig tilhengerutleie som dekker dine behov, enten du holder til i Geilo, Gol, Ål , Flå eller Hemsedal. Våre tilhengere er perfekte for både private og profesjonelle formål, og sørger for at du kan transportere alt fra møbler til byggematerialer med letthet.

Hvorfor velge vår tilhengerutleie i Nesbyen?

  • Lokal ekspertise: Som en lokal virksomhet med dyp forankring i Hallingdal, forstår vi dine transportbehov. Våre tilhengere er tilpasset regionens vei- og værforhold, slik at du får en trygg og sikker transportopplevelse.
  • Fleksibilitet: Våre tilhengere kan leies for en dag, en helg eller lengre perioder etter behov. Vi tilbyr enkle og fleksible leieavtaler uten skjulte kostnader.
  • Tilgjengelighet: Ligger strategisk plassert i Nesbyen, er vi en praktisk løsning for alle i Hallingdal-området, inkludert Geilo, Gol, Ål og Hemsedal. Du kan enkelt hente og returnere tilhengeren i Nesbyen.
  • Kvalitet og vedlikehold: Alle våre tilhengere er godt vedlikeholdt og kontrolleres regelmessig for å møte strenge kvalitetsstandarder. Dette sikrer at du kan stole på vårt utstyr når du trenger det mest.

Besøk Oss i Dag

Kontakt oss for tilhengerutleie i Nesbyen i dag. Vi er her for å hjelpe deg med dine transportbehov, uansett om du skal flytte, renovere hjemmet eller trenger ekstra lastekapasitet til ditt neste store prosjekt i Nesyen, Flå, Geilo, Gol, Ål eller Hemsedal. Besøk oss eller ring for å lære mer om våre tjenester og hvordan vi kan bistå deg.

tilhengerutleie brenderup

Brenderup 532

 Vi har mindre og større tilhengere til leie i Nesbyen, Hallingdal

Boggihenger 2500 kg

Kassamål: lengde: 325cm x bredde 180cm

høyde 34 cm

Nyttelast 2000 kg

 

Pris: 500 pr dag + mva

 

tilhenger uteleie

Tiki varehenger

Veldig praktisk henger som kan kjøres med vanlig førerkort.750 kg totalvekt.  Med nettinggrinder og tipp-funskjon er den veldig praktisk ved feks transport av hageavfall. 

Kassalengde: 200 cm

Kassabredde: 125 cm

Nyttelast: 550 kg

Pris: 300 pr dag +mva

 

HEI!

 Vi ønsker gjerne å høre fra deg dersom du har spørsmål om våre tjenester, priser eller andre ting. Skriv inn din beskjed under eller ring direkte til oss