Trefelling

Vi rydder skog og vegetasjon på din eiendom

Trefelling

Vi er din lokale ekspert når det gjelder alt innen beskjæring, trefelling, stubbefresing  i Hallingdal. Med vår lange erfaring og høye kompetanse kan du være trygg på at vi leverer tjenester av førsteklasses kvalitet, uansett omfanget av oppdraget. Vi utfører oppdrag for private og offentlige kunder.

Vårt dedikerte team er fullt forsikret og klare til å ta på seg oppdrag i hele regionen. Enten du trenger hjelp med å felle et tre, fjerne en stubbe, beskjære busker og trær, linjerydding, så er vi her for å hjelpe deg.

Vi legger stor vekt på sikkerhet, kvalitet og samarbeid med kundene våre. Vårt mål er å sikre din fulle tilfredshet med vårt arbeid, og vi er forpliktet til å utføre alle oppdrag i samsvar med gjeldende forskrifter og bestemmelser.

Nesbyen Hytteservice er bygget på verdier som respekt, tillit, kompetanse og erfaring. Når du velger oss, velger du et pålitelig og profesjonelt team som er dedikert til å møte dine behov på en effektiv og pålitelig måte.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og få et uforpliktende tilbud. Vi ser frem til å hjelpe deg med ditt neste prosjekt!

1. Befaring

Vi kan komme på en gratis befaring for å vurdere oppdraget med deg

2. Pristilbud

Vi gir deg et uforpliktende tilbud

3. Utførelse 

Vi kommer å utfører oppdraget til avtalt tid og i henhold til tilbud

4. Opprydding

Vi kjører bort kvist og tømmer etter ditt ønske. Ønsker du å bruke tømmeret som ved, kan vi også kappe og kløyve

  • Lokal Kunnskap: Basert i hjertet av Hallingdal, forstår vi de unike utfordringene og behovene som følger med trefelling i dette området. Vi utfører oppdrag i Flå, Nesbyen, Gol, Ål, Hemsedal og Hol kommune
  • Sikkerhet Først: Sikkerheten til både våre kunder og teammedlemmer er vår høyeste prioritet. Vi følger strenge sikkerhetsprosedyrer og bruker topp moderne utstyr for å sikre en trygg trefelling.
  • Miljøansvar: Vi er forpliktet til å beskytte det naturlige miljøet i Hallingdal. Våre tjenester inkluderer miljøvennlige praksiser for å minimere påvirkningen på naturen rundt oss.
  • Tilpassede Løsninger: Hver eiendom er unik, og derfor tilbyr vi skreddersydde trefellingstjenester for å møte dine spesifikke behov og ønsker.

Våre Tjenester Inkluderer:

  • Trefelling og Trepleie
  • Risikovurdering av Trær
  • Beskjæring og Stubbefresing
  • Nødtjenester etter Stormskader
  • Linjerydding for kraftselskaper

HEI!

Vi hjelper deg gjerne med trefelling og opprydding i hele Hallingdal. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud/befaring